Referenciák 2021-11-02T10:51:53+00:00

REFERENCIÁK

BethlenHáz

Kecskemét, új építésű társasház

A Bethlen ház Kecskemét Belső Bethlenváros részén megvalósuló lakókomplexum, melynek első ütemében 15 lakás került felépítésre 3 épülettömbben. A lakások elkészültek és a boldog tulajdonosok már birtokba vették őket. A projekt második ütemében további 2 épületben összesen 11 lakást építünk. A még elérhető lakásokról a KÍNÁLAT fül alatt tud részletesen tájékozódni. Fő célkitűzésünk volt Kecskemét belső, megújulásra váró városrészében olyan projektet tervezni és megépíteni, amelyek kiváló és kényelmes otthonná válnak lakóik számára, ugyanakkor kivitelezéseink által egy szebb 21. századi városképet is létrehozunk.

Budapest – Rottenbiller u.

Budapest, Rottenbiller utcai társasházi lakás teljes rekonstrukciója.

Villany, vízvezeték újraépítve, új központi fűtés, nyílászáró csere, teljes új burkolatok és festések. Egyik legelső projektje volt cégünknek, ami elkészülte után évekig vállalkozásunk székhelyéül is szolgált, később kiadásra, majd végül értékesítésre került.

Budapest – Márvány u.

Budapest, Márvány utcai társasházi lakás teljes rekonstrukciója.

Villany, vízvezeték újraépítve, új központi fűtés, teljes új burkolatok és festések. A lakás elkészülte után évekig egy sport stúdiónak adott otthont, később értékesítésre került.

Kecskemét – Katonatelep

Katonatelepi luxus családi ház

21. századi minimál stílusjegyeket hordozó, minden igényt kielégítő ingatlan. Építése 2017-ben elkezdődött, jelenleg folyamatban van.

Tevékenységünk minden pontján a maximalizmus vezérel minket, mert hisszük, hogy egy jól megtervezett és körültekintően kivitelezett ingatlan megkoronázza a benne élők mindennapjait.