Rólunk 2018-04-05T08:26:08+00:00

RÓLUNK

Ismerje meg cégünket!

A-TÓL Z-IG

Ingatlan fejlesztés, project megvalósíthatósági tanulmány és költségvetés készítés, bontási munkák, építőipari kivitelezés, társasház építés, generálkivitelezés, épület rekonstrukció, építőipari beruházás, lakópark építés

Tervezés

Cégünk segítséget nyújt az épület tervezésében, nagy hangsúlyt fektetve a megrendelő igényeinek alapos megismerésére, kiegészítve azt hasznos tanácsokkal, javaslatokkal.

Kivitelezés

A családi és társasházak építése, felújítása mellett cégünk nagy volumenű ipari és egyéb komoly létesítményeket kivitelez.

Versenyképes árakat garantálunk a legmagasabb minőség mellett, így az ingatlantulajdonosok nemcsak a vásárlás pillanatában, hanem az ingatlan tulajdonlása alatt végig jól járnak.

RÓLUNK MONDTÁK

Örömmel mondhatom, hogy 2010 óta eredményes együttműködésben dolgozom a Miller Estate csapatával. Mindig precízen kiviteleztél a vállalt munkát.

Kovács József, cégvezető, Kecskemét

Ajánlom a Miller Estate Kft-t. Nekünk csak jó tapasztalataink vannak velük.

Horváth Richárd, ügyvezető, Budapest

Örömmel mondhatom, hogy 2010 óta eredményes együttműködésben dolgozom a Miller Estate csapatával. Mindig precízen kiviteleztél a vállalt munkát.

Kovács József, cégvezető, Kecskemét

JELENLEGI PROJEKTEK

Ajánljuk figyelmükbe most megvalósuló belvárosi komplexumunkat, melyben még van értékesítésre váró ingatlan.

Tovább

ELŐKÉSZÍTÉS

Cégünk folyamatosan keresi az újabb és újabb lehetőség arra, hogy egyre több családi ház és lakásépítésben valósíthassa meg a megrendelők álmát.

TERVEZÉS

Vállaljuk lakások, családi és társasházak, valamint állami és önkormányzati ingatlanok projektjének teljes körű, igényes tervezését.

KIVITELEZÉS

Vállaljuk mindenféle ingatlan beruházás teljes körű megvalósítását az első kapavágástól az utolsó kilincs felszereléséig.

KERESSEN MINKET!

Felkeltettük érdeklődést? Vegye fel a kapcsolatot cégünkkel elérhetőségeinken!

Tovább