Tevékenységünk 2018-04-05T08:26:15+00:00

TEVÉKENYSÉGÜNK

INGATLAN FEJLESZTÉS

A Miller Estate Kft. fő tevékenységként ingatlanok fejlesztésével foglalkozik. Ez magában foglalja a megfelelő fejlesztési terület kiválasztását, annak megvásárlását, a terep építésre előkészítését, esetlegesen meglévő épületek bontásának megszervezését, a közművek kiépítését.

Ha van lehetőségünk, akkor szeretünk nagyban gondolkodni és nem csupán egy pici telken létrehozni valami esztétikusat, hanem azon továbbnyúlva egy komplett lakótömböt vagy városrészt rehabilitálni.

Tekintettel széles kapcsolatrendszerünkre a tervezői szakmát illetően, az épület funkciójának megfelelően, szakképzett és tapasztalt tervezőket tudunk bevonni a projektekbe. A tervezési feladat az építési kivitelezési tervek elkészítésétől a hatóságokkal történő engedélyeztetésen át a projekt megvalósulási ellenőrzéséig terjedhet.

Ekkor már a kivitelezési költségek kontrollja az első lépéstől biztosított. Természetesen a kivitelezési tervek, további szakági engedélyezési tervek (villamosság, gépészet, víziközművek stb.) elkészítése is feladatunk részét képezi. A szakhatóságokkal fenntartott kiváló emberi és szakmai kapcsolatok miatt az engedélyek egyeztetése és beszerzési ideje biztosan kalkulálható.

FŐVÁLLALKOZÁS

Fővállalkozásaink során a megvalósítandó projekt terveinek elkészítésével megbízóink számára a legköltséghatékonyabb épület megépítését tudjuk biztosítani.
A projekt megépítése mellett az építészeti elvárás pontos megfogalmazása jelenti számunkra a kihívást. A tervezési, illetve építési feladat és felelősség egy kézben tartása megnyugtató megoldást jelent megbízóinknak. Kreativitásra, pontosságra, minőségre törekszünk.

GENERÁLKIVITELEZÉS

A generálkivitelezés ma épített környezetünk minőségének megőrzését, megújítását és a modern építészet által támasztott elvárások magas színvonalú megvalósítását, a mérnöki kihívásokat jelentő projektek professzionális megépítését jelenti. Számunkra ez elkötelezettség, hiszen szakemberként hozzá kell járulnunk országunk és közvetlen környezetünk szebbé, élhetőbbé tételéhez. Mindezt szakmai elhivatottsággal és szenvedéllyel tesszük.

ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZÉS

Az építőipari kivitelezést sok esetben azonosítják a koszos, nagy volumenű munkákkal. Létezik azonban a kivitelezésnek egy sokkal kifinomultabb területe is. A terek belsőépítészeti megformálása, a látványos és harmonikus design elemek megjelenítése vagy az igényes részletkialakítások elkészítése ugyanolyan komoly feladatot jelent, mint egy nagy léptékű mérnöki létesítmény megvalósítása. A saját magunkkal szemben támasztott magas minőségi elvárások mellett az esztétikai igényünk is megköveteli az igényes munkákban való részvételt.

INGATLAN TANÁCSADÁS

A hazai ingatlanpiac alapos ismerete elengedhetetlen feltétele annak, hogy egy ingatlanfejlesztés sikeres lehessen. A Miller Estate Kft. igyekszik kivitelezői tapasztalatát felhasználva ingatlan-tanácsadási szolgáltatásokat nyújtani befektetőknek, ingatlantulajdonosoknak, fejlesztési koncepcióval rendelkező vállalatoknak. Szolgáltatásainkkal segítjük hatékonyan üzemeltethető, eredményes fejlesztések megvalósítását, melyek amellett, hogy képesek tulajdonosaiknak pénzben kifejezhető értéket teremteni, épített környezetük igényes elemeivé is válhatnak.